Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Led blog > EU verplicht led verlichting voor bedrijven

Volg ons:

Facebook Twitter LinkedIn Google+ RSS Feed

EU verplicht led verlichting voor bedrijven

Nieuwe en gerenoveerde kantoren, winkels en industriële gebouwen dienen standaard te worden voorzien van led verlichting.

Nieuwe en gerenoveerde kantoren, winkels en industriële gebouwen dienen standaard te worden voorzien van led verlichting.

Dit staat in de ‘Europese richtlijn energieprestatie gebouwen’ (EPBD), welke tevens de basis vormt voor de Nederlandse wet- en regelgeving. Deze nieuwe richtlijn volgt uit de milieueisen aan gebouwen, maar kan de gebruikers ook een grote besparing opleveren: zo’n 30% tot 60% op de energierekening.

Meer lezen? Ga dan naar dit artikel op The Post online.
Terug
Reacties

Reactie geplaatst op 15 sep 2018 door L. Boers

Ik weiger te werken onder dat kutlicht. Krijg er constant hoofdpijn van en wordt er vreselijk nerveus van. Welke idioot heeft dit verschrikkelijke licht bedacht

Reactie geplaatst op 21 sep 2018 door Nick - EcoBright

Beste L. Boers, Bedankt voor uw heldere en onderbouwde feedback. Wellicht heeft u een tijdje onder het verkeerde led licht gewerkt. Zoals bij bijna elk product zit er bij led verlichting ook verschil in kwaliteit. Naast "led kutlicht" zijn er ook heel veel led lampen die wel een mooie lichtbundel, hoge CRI waarde, perfecte CCT kleurwaarde hebben en vooral ook knippervrij werken. Met name het "knippervrij/flikkervrij" kan in uw geval wel eens de doorslag geven. Niet alle lampen zijn knippervrij (ouderwetse TL overigens ook niet) waardoor het licht wat trillerig kan overkomen. De één heeft hier overigens meer last van dan de ander. Als werkverlichting verkopen wij heel veel led panelen, wanneer u de PRO serie neemt wordt deze geleverd met een knippervrije driver. Het licht is hierdoor helemaal 100% stabiel. Hier kunt u dan ook gewoon prima onder werken. Zonder dat u nerveus wordt of hoofdpijn krijgt (tenzij u bijvoorbeeld belastingaangifte moet doen). Mag ik vragen onder welke led lampen u heeft gewerkt? Wellicht kunnen we u als nog overtuigen dat led lampen naast energiezuinig ook prima te gebruiken zijn als werkverlichting. Groeten, Nick - EcoBright.

Reageren op dit bericht

(Wordt niet getoond op website)
Spam beveiliging. Bent u een mens?

*= verplichte velden.