Buitenstopcontact paal kopen

Op deze pagina vind je onze buitenstopcontact palen. Onderaan deze pagina geven we je graag meer informatie over deze tuinpalen met stopcontact, de geschiktheid voor buiten en het gebruik van de buitenstopcontact paal.

Filter producten Filters

2 resultaten

Buitenstopcontact paal met 4 wcd, zwart
(1)
Buitenstopcontact paal met 4 wcd, zwart
  • 4 Stopcontacten
  • IP44
  • Roestvrij staal
  • Geschikt voor buiten
49,95
Buitenstopcontact paal met 2 wcd, zwart
Buitenstopcontact paal met 2 wcd, zwart
  • 2 Stopcontacten
  • IP44
  • Roestvrij staal
  • Geschikt voor buiten
44,95

Vragen over buitenverlichting?

Mark-Jan, Angela & Timo zijn onze experts op het gebied van buitenverlichting. Neem gerust contact met ze op voor al je vragen.

Buitenstopcontact op paal

In ons assortiment vind je twee verschillende buitenstopcontact palen. Een tuinpaal met 4 stopcontacten en een tuinpaal met 2 stopcontacten. Afhankelijk van hoeveel wandcontactdozen (WCD) je op de paal wilt hebben kun je dus een keuze maken tussen deze twee tuinpalen.

Deze buitenstopcontactpalen hebben de IP-waarde IP44. Dit maakt deze tuinpalen bestendig tegen spitse voorwerpen. Daarnaast zijn deze plensdicht. Verder zijn de palen met wcd gemaakt van roestvrij staal. Hierdoor blijven deze in een goede staat en behouden ze de mooie zwarte kleur.

Gebruik tuinpaal met stopcontact

De tuinpalen met stopcontacten zijn ideaal voor buitengebruik. Door het hoge aansluitvermogen van 3680W kun je hier allerlei apparaten op aansluiten. Hierbij kun je denken aan hogedrukspuiten, grasmaaiers, heggenscharen of barbecues. Kortom, de buitenstopcontact paal is een erg handige toevoeging aan je tuin om een betere stroomvoorziening te krijgen.

Meer producten voor jouw tuin

Wil je naast de stopcontact palen ook nog verlichting voor in jouw tuin? Kijk dan gerust eens naar de tuinspots, overkapping spots, up & down lights en breedstralers.

Heb je nog vragen over de tuinpalen met stopcontacten? Neem gerust contact met ons op!

 

Klanten beoordelen ons met een 9.1 / 10

Score op basis van 10.925 reviews van Page 1 Created with Sketch. 10.925 reviews