Breedstralers voor buiten

Op deze pagina vind je onze breedstralers. Verderop deze pagina geven we je graag meer informatie over de led breedstraler, de sensor van de breedstraler en het buitengebruik van de breedstraler.

Filter producten Filters

1 resultaat

Led breedstraler met sensor IP65 (10W)
(1)
Led breedstraler met sensor IP65 (10W)
  • 4000K/Naturel wit
  • 800 lumen
  • IP65
  • Goede lichtverdeling (120⁰)
14,95

Vragen over buitenverlichting?

Mark-Jan, Angela & Timo zijn onze experts op het gebied van buitenverlichting. Neem gerust contact met ze op voor al je vragen.

Led breedstraler

Deze led breedstraler + sensor is ideaal voor het verlichting van buitenplaatsen. Ideaal is de sensor die beweging detecteert. Zo gaat deze lamp alleen aan wanneer er iemand in de buurt is. Met een vermogen van 10W is deze ook nog eens erg zuinig. De led breedstraler is geschikt voor buiten en heeft een erg goede lichtverdeling (120⁰).

De led breedstraler + 10W bevat een sensor. Deze sensor reageert op beweging. Zodra de sensor beweging detecteert zal de verlichting gaan branden. Verder zitten er stel-knoppen op deze breedstraler. Met deze knoppen kun je de sensor en timing naar eigen wens afstellen.

Buitengebruik breedstraler

De led breedstraler is zeer geschikt voor buiten. Deze heeft namelijk een aluminium behuizing. Door deze behuizing is de breedstraler stofdicht en bestendig tegen waterstralen. De IP-waarde is IP65.

Meer tuinproducten

Wil je ook sfeerverlichting in je tuin? Kijk dan eens naar onze up & down lights, tuinspots en overkapping spots. Daarnaast hebben wij ook stopcontact palen voor in de tuin!

 

Klanten beoordelen ons met een 9.1 / 10

Score op basis van 10.967 reviews van Page 1 Created with Sketch. 10.967 reviews