Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Led PL

Led PL

Led PL

Led PL

De led PL G24 2P is te herkennen aan een fitting welke bestaat uit een blok met daaraan 2, 3 of 4 pinnen. De EcoBright led G24 lampen zijn 2 Pins. De led G24 wordt veelal gebruikt in downlights welke vaak terugkomen in showrooms, kantoren en gangpaden.

Warm wit: 3000K/830

De led PL lampen van EcoBright hebben beide een warm witte lichtkleur, ook wel 3000K (kleurtemperatuur) of 830 (kleurcode) genoemd. Deze kleur is niet zo warm als huiskamerlicht, maar ook zeker geen helder wit licht. Ideaal voor kantoren, retail/showrooms, e.d.

Samsung chips

Onze led PL lampen met een G24 fitting zijn voorzien van kwalitatieve Samsung SMD led chips. Hierdoor geven deze lampen een mooi warme kleur en hebben ze een realistische kleurweergave (hoge CRI). Samsung-chips staan zeer hoog in de markt gepositioneerd.

Draaibare voet

Verder zijn de led G24 lampen voorzien van een draaibare kap waardoor je de lichtoutput-kant eenvoudig naar beneden (of ieder andere positie) kunt richten.

PL G24 vervangen door led PL G24

Jouw oude G24 PL lampen kun je één-op-één vervangen door de led G24 PL lampen. Deze retrofit led PLC G24 7W is de ideale vervanger van de G24 PL-C 15W-20W. Heb je momenteel een wattage tussen de 20W en 25W? Ga dan voor de led PL-C 9W.

Op basis van de lichtopbrengst wordt bepaald wat de juiste vervanger voor welk wattage is. Hierbij gaat het niet om lumen (totale lichtopbrengst), maar om lux (lichtopbrengst op het oppervlak). Een traditionele PL met 360° lichtbundel heeft aanzienlijk meer lumen nodig om dezelfde lichtopbrengst op het oppervlak te krijgen dan een led PL met 180°. Bij de led PL gaan er namelijk geen lumen naar boven verloren en worden alle lumen direct in 180° naar het oppervlak gestraald.

Besparing

Met de vervanging van PL-C door led PL-C bespaar je direct 60% energie. Daarnaast gaan de led PL lampen ook nog eens minimaal 5 keer langer mee dan traditionele PL lampen. Dit zorgt tevens voor een fikse besparing op de vervangingskosten.

Heb je nog vragen over deze led PL G24 2P lampen? Neem dan gerust contact met ons op.