Busch-Jaeger pulsdrukker 1P maakcontact (2020 US-500)

Waardering:
9 / 10  -
(2)  reviews
|
Artikelnr.  Art.nr 
63-100001
8,95
(incl. 21% btw)
Direct leverbaar
Direct leverbaar

Direct leverbaar

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 16u besteld, vandaag verstuurd!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • 30 dagen retourgarantie
Productbeschrijving

✓ 1 maakcontact
✓ 1-polig
✓ Geschikt voor dimmermodule, zoals ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFiECO-DIM.10 Z-Wave en ECO-DIM.14.
✓ Geschikt voor wisselschakeling (lees onderstaand)
✓ Levering ex. dimmermodule of afdekmateriaal

Om deze Busch-Jaeger pulsdrukker te gebruiken, heb je ook altijd een (dim)module en afdekmateriaal (raamwerk + bedieningswip) nodig. Met een aan/uit module kan je alleen aan- en uitschakelen en met een dimmodule (smart of conventioneel) kan je aan- en uitschakelen én dimmen. Geschikte dimmodules in ons assortiment: ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFiECO-DIM.10 Z-Wave en ECO-DIM.14.

Wil je een wisselschakeling creëren? Plaats dan aan de éne kant een (dim)module (smart of conventioneel) met pulsdrukker of smart draaidimmer en aan de andere kant een pulsdrukker (zonder module erachter).

Deze Busch-Jaeger pulsdrukker is een 1-polige wip-impulsdrukkersokkel en heeft 1 maakcontact.

Aan/uit schakelen & Dimmen

Allereerst is het van belang dat je een (dim)module achter de pulsdrukker plaatst. Alleen met een dimmodule kan je zowel aan- en uitschakelen als dimmen. Aan- en uitzetten van de verlichting werkt middels één druk op de bedieningswip. Dimmen werkt door de bedieningswip ingedrukt te houden. Geschikte dimmodules in ons assortiment: ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFiECO-DIM.10 Z-Wave en ECO-DIM.14.

Deze pulsdrukker is geschikt als enkelpolig maakcontact. Je maakt contact zodra de schakelaar ingedrukt wordt. Het is dus geen normale aan/uitschakelaar.

Geschikt voor Busch-Jaeger afdekmateriaal

Naast een (dim)module en een pulsdrukker heb je afdekmateriaal (raamwerk + bedieningswip) nodig om jouw installatie af te maken. *Een bedieningswip is hetzelfde product als dat je voor een normale aan/uitschakelaar gebruikt.

Deze pulsdrukker is specifiek geschikt voor Busch-Jaeger afdekmateriaal. Heb je een ander merk schakelmateriaal in huis? Ga dan naar al onze pulsdrukkers om jouw geschikte merk te kiezen.

Smarthome

Wil je jouw verlichting “smart” kunnen aansturen? Dat kan ook! Plaats de ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFi of ECO-DIM.10 Z-Wave achter de pulsdrukker en je kan jouw verlichting ook slim bedienen via jouw smarthome app en controller.

Wisselschakeling

Ook kan je de pulsdrukker in wisselschakeling met een smart dimmer of conventionele dimmodule gebruiken. Plaats hierbij op het éne bedieningspunt een smart dimmer (draaidimmer of dimmodule), bijvoorbeeld een Zigbee dimmer, Z-Wave dimmer of WiFi dimmer en op het andere punt een pulsdrukker. Achter het tweede punt hoef je dan geen module meer te plaatsen.

Ook kan je een wisselschakeling maken met aan de éne kant een dimmodule (bijv. ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFiECO-DIM.10 Z-Wave of ECO-DIM.14) + pulsdrukker en aan de andere kant een pulsdrukker (zonder dimmodule).

Het is niet mogelijk om een conventionele draaidimmer in wisselschakeling met een pulsdrukker te gebruiken.

Heb je nog andere vragen over een (im)pulsdrukker? Neem gerust contact op, wij staan je graag te woord!

Specificaties
EAN code
4011395046401
Lengte (mm)
71
Breedte (mm)
71
Hoogte (mm)
36
IP-waarde
IP21
Garantie
2 jaar
Je plaatst een review over: Busch-Jaeger pulsdrukker 1P maakcontact (2020 US-500)
Je waardering