Berker pulsdrukker 1P maakcontact (615031)

|
Artikelnr.  Art.nr 
63-100004
8,95
(incl. 21% btw)
Direct leverbaar
Direct leverbaar

Direct leverbaar

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 16u besteld, vandaag verstuurd!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • 30 dagen retourgarantie
Productbeschrijving

✓ 1 maakcontact
✓ 1-polig
✓ Geschikt voor dimmermodules, zoals de ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFiECO-DIM.10 Z-Wave en ECO-DIM.14
✓ Geschikt voor wisselschakeling
✓ Levering ex. dimmermodule van afdekmateriaal

Om deze Berker pulsdrukker te gebruiken, heb je ook altijd een (dim)module en afdekmateriaal (raamwerk + bedieningswip) nodig. Met een aan/uit module kan je alleen aan- en uitschakelen en met een dimmodule (smart of conventioneel) kan je aan- en uitschakelen én dimmen. Geschikte dimmodules in ons assortiment:  ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFiECO-DIM.10 Z-Wave en ECO-DIM.14.

Wil je een wisselschakeling creëren? Plaats dan aan de éne kant een (dim)module (smart of conventioneel) met pulsdrukker of smart draaidimmer en aan de andere kant een pulsdrukker (zonder module erachter).

Deze Berker pulsdrukker is een 1-polige wip-impulsdrukkersokkel en heeft 1 maakcontact.

Aan/uit schakelen & Dimmen

Eerst is het van belang dat je een (dim)module achter de pulsdrukker plaatst. Alleen met een dimmodule kan je zowel aan- en uitschakelen als dimmen. Aan- en uitzetten van de verlichting werkt middel één druk op de bedieningswip. Dimmen werkt door de bedieningswip te houden. Geschikte dimmodules in ons assortiment:  ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFiECO-DIM.10 Z-Wave en ECO-DIM.14.

Deze pulsdrukker is geschikt als enkelpolig maakcontact. Je maakt contact zodra de schakelaar wordt opgenomen. Het is dus geen normale aan/uitschakelaar.

Geschikt voor Berker afdekmateriaal

Naast een (dim)module en een pulsdrukker heb je afdekmateriaal (raamwerk + bedieningswip) nodig om jouw installatie af te maken. *Een bedieningswip is hetzelfde product als dat je voor een aan/uitschakelaar gebruikt.

Deze pulsdrukker is geschikt voor Berker afdekmateriaal. Heb je een ander merk schakelmateriaal in huis? Ga dan naar al onze  pulsdrukkers  om uw onze merk te kiezen.

Smarthome

Wil je jouw verlichting “smart” kunnen aansturen? Dat kan ook! Plaats de  ECO-DIM.10 Zigbee  of  ECO-DIM.10 Z-Wave  achter de pulsdrukker en je kan jouw verlichting ook slim bedienen via jouw smarthome app en controller.

Wisselschakeling

Ook kan je de pulsdrukker in wisselschakeling met een smart dimmer of conventionele dimmodule gebruiken. Plaats op het éne bedieningspunt een slimme dimmer (draaidimmer of dimmodule), bijvoorbeeld een  Zigbee dimmer,  Z-Wave dimmer  of  WiFi dimmer  en op het andere punt een pulsdrukker. Achter het tweede punt hoef je dan geen module meer te plaatsen.

Ook kan je een wisselschakeling maken met aan de ene kant een dimmodule (bijv. ECO-DIM.10 Zigbee, ECO-DIM.10 WiFiECO-DIM.10 Z-Wave of ECO-DIM.14) + pulsdrukker en aan de andere kant een pulsdrukker (zonder dimmodule).

Het is niet mogelijk om een ​​afwijkende draaidimmer in wisselschakeling met een pulsdrukker te gebruiken.

Heb je nog andere vragen over een (im)pulsdrukker? Neem gerust contact op, wij staan ​​je graag te woord!

Specificaties
EAN code
4011334211242
Merk
Berker
Lengte (mm)
71
Input (volt)
230V
IP-waarde
IP20
Keurmerken
CE
Garantie
2 jaar
Je plaatst een review over: Berker pulsdrukker 1P maakcontact (615031)
Je waardering