Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Smarthome > Zigbee wandschakelaars draadloos

Zigbee wandschakelaars draadloos

Gevonden artikelen: 4

Zigbee, Touchlink, Draadloos, Schakelen & Dimmen, 1 zone

€ 57,50 € 44,95 (incl. 21% BTW)

Zigbee, Touchlink, Draadloos, Schakelen & Dimmen, 2 zones

€ 57,50 € 44,95 (incl. 21% BTW)

Zigbee, Touchlink, Draadloos, Schakelen & Dimmen, 1 zone

€ 57,50 € 44,95 (incl. 21% BTW)

Zigbee, Touchlink, Draadloos, Schakelen & Dimmen, 2 zones

€ 57,50 € 44,95 (incl. 21% BTW)

Zigbee wandschakelaars draadloos

Zigbee wandschakelaars worden ook wel draadloze schakelaars genoemd. De Zigbee wandschakelaars zijn ervoor gemaakt om gemakkelijk verbinding te maken met andere smart devices en deze op een eenvoudige manier te kunnen bedienen.

Het grote voordeel is namelijk dat je deze wandzenders gemakkelijk kan plaatsen waar je maar wil. De Zigbee wandschakelaars werken namelijk op batterijen en zijn met dubbelzijdig tape overal te plaatsen.

Waarom een Zigbee wandschakelaar?

Er zijn veel verschillende soorten smart devices, wanneer slimme Zigbee producten Touchlink ondersteuning hebben betekent dat je deze producten gemakkelijk kan koppelen aan deze draadloze schakelaar. Wij verkopen bijvoorbeeld slimme Zigbee druk/draai inbouwdimmers, slimme Zigbee dimmer modules en slimme Zigbee led verlichting.

Deze slimme producten hebben allen naar Zigbee ook Touchlink ondersteuning en zijn dus te koppelen aan deze Zigbee wandschakelaars. Zo kunt u bijvoorbeeld een draadloze wisselschakeling creëren met onze Zigbee druk/draai dimmer of door een Zigbee module net voor een groep lampen te plaatsen deze complete groep bedienen met de draadloze schakelaar. Tenslotte zou u ook een slimme led lamp kunnen aansturen en dimmen deze schakelaar. Ideaal dus wanneer u iets wil bedienen, maar geen zin heeft om de draden te trekken, of hier geen mogelijkheid voor is.

Wat zijn de verschillen tussen de Zigbee wandzenders?

De Zigbee wandschakelaars zijn leverbaar in de kleuren wit en zwart en in drie verschillende types leverbaar. Er zijn wandzenders waar je één groep mee kan aansturen, twee groepen of vier groepen. Bij de twee en vier groepen schakelaar kunt u ook twee en vier verschillende Touchlink zones instellen.

De Zigbee schakelaars zijn vaak niet in een smart home app zichtbaar, maar juist handiger voor het direct koppelen middels Touchlink. De middenplaat van deze Zigbee wandzender is 55x55mm en is hiermee ook passend te maken in verschillende bekende merken afdekramen. Zoals de meeste series van Berker, Gira, Jung en Merten.

Heeft u nog vragen of meer hulp nodig bij het kiezen van de juiste draadloze schakelaar neem dan gerust contact op met onze klantenservice.