Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Smarthome > Zigbee led dimmers

Zigbee led dimmers

Gevonden artikelen: 2

Zigbee, Inbouw, Speed instelling, MIN & MAX, Touchlink, 2- & 3-draads

€ 59,95 € 49,95 (incl. 21% BTW)
waardering waardering waardering waardering waardering  
(2)

Zigbee, Druk/Draai, Inbouw, Voor alle afdekmateriaal, Touchlink

€ 109,95 € 99,95 (incl. 21% BTW)
waardering waardering waardering waardering waardering  
(40)

Zigbee led dimmers

Er zijn verschillende Zigbee led dimmers. Een Zigbee led dimmer met een druk/draaiknop en een led dimmer module. Beide kunnen ze led verlichting dimmen, maar ieders op een eigen manier. Allereerst even een aantal unieke punten van beide modellen.

Deze Zigbee dimmers hebben beide een MIN en een MAX afstelling is waardoor u de lampen altijd op de dimmer kunt afstellen en zo het maximale dimresultaat uit de dimbare led lampen kan halen. Verder is er 200W en 250W aan led vermogen op aan te sluiten, waardoor u niet beperkt wordt in het aansluitvermogen.

Beide modellen hebben Touchlink ondersteuning waardoor u deze Zigbee dimmers draadloos kunt koppelen aan andere producten met een Touchlink ondersteuning. Hierbij bijvoorbeeld te denken aan draadloze schakelaars.

Met deze slimme dimmers kunt u dus een gehele groep niet slimme led lampen slim aansturen. De installatie gaat op dezelfde manier als een normale led dimmer, gewoon middels een 2-draads-aansluiting (fase- en schakeldraad).

De slimme Zigbee druk/draaidimmer is geschikt voor alle merken afdekmateriaal en de Zigbee dimmer module is te bedienen middels een pulsschakelaar (bedraad) of middels een draadloze Zigbee schakelaar. Hierbij kunt u bij de module ook nog de snelheid van dimmen inregelen middels de SPEED potmeter.

LET OP: Deze dimmers zijn er enkel voor gemaakt om domme dimbare led lampen slim aan te kunnen sturen. Heeft u dus al slimme led verlichting, dan kunt u deze NIET dimmen met deze dimmers.

Heeft u nog vragen over deze Zigbee led dimmers? Neem dan gerust contact met ons op.