Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Led lampen E27 > Slimme led lamp

Slimme led lamp

Slimme led lamp

Wat is een slimme led lamp?

Tegenwoordig zijn heel veel apparaten met de smartphone te bedienen. De smarphones zelf zijn natuurlijk ook bijna niet meer weg te denken in het hedendaagse leven. De verlichting is vandaag de dag ook met een smartphone te bedienen.

Met een slimme led lamp kun je jouw verlichting via de smartphone bedienen. EcoBright heeft een speciale Bluetooth led lamp welke op een zeer gemakkelijke manier werkt. De naam ''Bluetooth led lamp'' zegt het al een beetje. Men installeert éénmalig een gratis app en kan daarna de smart led lamp bedienen via bluetooth. Dit zonder het gebruik van WIFI of internet.

Wat kan de slimme bluetooth led lamp?

Maak verschillende groepen aan

De slimme led lamp heeft een heel aantal leuke functionaliteiten. Zo kan men elke smart led lamp een aparte naam geven en verschillende groepen aanmaken. Wanneer je bijvoorbeeld vier verschillende slimme led lampen in jouw woonkamer plaatst kun je deze alle vier apart bedienen maar ook als één groep.

Een automatische timer op jouw slimme led lamp 

De slimme led lamp heeft een timer waardoor je bijvoorbeeld kunt instellen dat de lampen elke dag om 17:00 aan moeten gaan en om 00:00 zichzelf moeten uitzetten. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat en je wel graag verlichting in huis hebt 's avonds.

Sfeervolle programma's

Daarnaast hebben deze slimme led lampen een heel aantal voorgeprogrammeerde programma's. Van stroboscoop tot het langzaam veranderen van lichtkleur. De led lamp geeft ook gewoon een warme lichtkleur welke ook nog eens te dimmen is. Deze slimme led lamp is dus voor elk sfeertype te gebruiken.

Aangepaste verlichting op eigen gekozen muziek

De slimme led lamp reageert op de beat van de muziek. Wanneer je via jouw mobiel muziek afspeelt kan de verlichting herkennen wat je afspeelt en hier de lichtsfeer op afstemmen. Je creeërt met deze slimme led lamp dus een complete sfeer.

Deze slimme led lamp wordt ook wel een "smart bulb" of "slimme led lamp" genoemd. Deze bluetooth lamp is de betaalbare variant van de welbekende Philips Hue. Het grote voordeel van deze led lamp ten opzichte van de Philips Hue is dat je deze gemakkelijk kunt installeren en kan gebruiken zonder internet (Wifi).

Heb je nog vragen over deze slimme led lamp?
Neem dan gerust contact met ons op!