Led TL armatuur 150cm opbouw enkel

Waardering:
10 / 10  -
(1)  review
|
Artikelnr.  Art.nr 
48-100003
14,95
(incl. 21% btw)
Direct leverbaar
Direct leverbaar

Direct leverbaar

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Voor 16u besteld, vandaag verstuurd!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • 30 dagen retourgarantie
Productbeschrijving

✓ Geschikt voor led TL 150cm
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Compleet geleverd (zonder buis. Wel hier bij te bestellen.)
✓ Lange levensduur
✓ Geen starter of voorschakelapparaat nodig
✓ Enkelzijdige voeding (dus geen aanpassing voor led nodig)

Dit led TL armatuur opbouw is geschikt voor 1x led TL 150cm buis (T8). Je kunt je led TL buis direct in het armatuur plaatsen. Je hoeft geen aanpassing aan het armatuur te doen en heeft geen starter of VSA nodig. Simpelweg de led buis plaatsen, en klaar. Compleet geleverd (excl. led TL), eenvoudige installatie, degelijke kwaliteit en 2 jaar garantie.

Geschikt voor led TL 150cm

Het opbouw TL armatuur is geschikt voor een enkele 150cm led buis. Dit zijn de normale T8 buizen, met G13 voet/fitting. Dit is verreweg het meest gebruikte type TL buis. Geschikt voor binnen gebruik, bijv. in fabriek, schuur, werkplaats, garage, etc.

Hoogwaardige kwaliteit

De led TL lamphouder is gemaakt van stevig aluminium en voorzien van een kwalitatieve, nette witte poedercoating. Hierdoor is het armatuur zeer duurzaam in gebruik. Het degelijke ontwerp en de stevige voetjes zorgen ervoor dat de led TL buis stevig in de armatuur blijft zitten.

Compleet geleverd

Een ander voordeel van het led armatuur is dat deze compleet geleverd wordt en eenvoudig in elkaar te zetten is. In de verpakking vind je alle onderdelen die benodigd zijn voor een succesvolle installatie. 

1x T8 voetje
1x T8 voetje met kroonsteen voor aansluiting op 220-240V
1x armatuur voor bevestiging aan plafond
1x afdekkap voor armatuur
1x kunststof vulring
2x draaiklem voor bevestiging afsluitkap

Enkelzijdige voeding & Geen starter of VSA nodig

Dit led TL armatuur is speciaal geschikt voor led TL buizen, omdat led TL verlichting over het algemeen allemaal enkelzijdig gevoed en direct op 220V-240V aangesloten worden. Daarom kun je zonder enige aanpassing jouw led TL buis direct in dit armatuur plaatsen. Je hebt geen starter of voorschakelapparaat nodig, dus je verbruikt ook géén onnodige ballast. Let er uiteraard wel even goed op dat je de led TL buis met de voedingskant aan de juiste kant van het armatuur plaatst. Dit staat op al onze led buizen alsook op het led TL armatuur duidelijk aangegeven.

Naast dit 150cm TL armatuur bieden wij ook de bijpassende led TL 150cm buizen aan. Check hieronder de bijpassende artikelen!

Specificaties
EAN code
8719322371454
Lengte (mm)
1530
Breedte (mm)
48
Hoogte (mm)
32
TL lengte (cm)
150
Kleur
Wit
RAL-kleur
RAL9010
IP-waarde
IP20
Garantie
2 jaar
Installatie

Installatie stappenplan

Stap 1:
Teken de boorgaten af op de plek waar je de armatuur wilt gaan bevestigen en boor de gaten.

Stap 2:
Schuif de houders aan weerskanten in de armatuur vast.

Stap 3:
Druk de kunststof vulring vast in het gat waar de stroomdraden doorheen gaan, deze vind je aan de achterkant van de armatuur.

Stap 4:
Monteer de armatuur op de plek waar deze moet komen en schroef vervolgends de stroomdraden vast in het kroonsteentje. Let op: stop de L (Fase draad) en de N (Neutrale draad) in de juiste ingang van het kroonsteentje. Dit staat in jouw armatuur weergegeven.

Stap 5:
Plaats vervolgends de afdekkap over de houders en klik deze vast op het armatuur.

Stap 6:
Draai de draaiklemmen vast om zo de afdekkap stevig te bevestigen.

Stap 7:
Je kan nu de led TL buis plaatsen. Let op: Plaats de voedingzijde van de led buis ook aan de voedingkant van de armatuur. Als je dit verkeerd plaatst, ontstaat kortsluiting. Bij zowel de armatuur als de led TL staat de voedingzijde aangegeven met AC. De AC zijde van de TL plaats je dus in de AC lamphouder van de armatuur.

Je plaatst een review over: Led TL armatuur 150cm opbouw enkel
Je waardering