Enorm magazijn Steven Sterk voorzien van Ecobright led TL verlichting

Geschreven op 15-08-2017 / Geüpdatet op 28-03-2023

Enorm magazijn Steven Sterk voorzien van Ecobright led TL verlichting

Tialda/Ramsj – het groothandelsmagazijn van Steven Sterk – in Gorredijk is volledig vervangen door EcoBright led TL verlichting. Steven Sterk is al decennia marktleider in ramsjboeken, die hij levert aan de toonaangevende boekhandelaren van Nederland en Vlaanderen. In het magazijn liggen op dit moment zo’n 2,3 miljoen boeken.

Besparing & Meer voordelen

Tot voor kort hing het enorme magazijn van 5.000m2 groot en 8m hoog vol met 425 stuks traditionele 58W TL verlichting. Met de overstap op de EcoBright led TL Pro buizen bespaart Steven Sterk maar liefst zo’n 67% op de verlichtingskosten!

Naast de fikse besparing is ook de lichtopbrengst en de uitstraling van het magazijn verbeterd, aldus Jan van Gulik – Hoofd magazijn bij Tialda. Lees hier zijn ervaring met Ecobright:

Ervaring Tialda

"Contact met Ecobright liep goed en prettig. Juiste informatie die wij als bedrijf nodig hebben, de afspraken zijn zeer goed nagekomen en de installatie van de verlichting is goed verlopen.

De indruk van de led verlichting tegenover de oude TL verlichting is perfect! Helder en zeer goed licht voor op de werkvloer/magazijn. De uitstraling van het magazijn is door de verlichting nog mooier en beter geworden.

Dus mijn conclusie is: perfect bedrijf om zaken mee te doen met nette en vriendelijke installateurs."

EcoBright led TL Pro verlichting

Dankzij de hoge lichtopbrengst en lange levensduur zijn de Ecobright led TL Pro buizen uitermate geschikt voor hoogtes tot 8m. De extra geïsoleerde onderdelen, Rubycon (best leverbare) driver en extreem goede warmteafvoer zorgen ervoor dat deze lange levensduur kan worden gerealiseerd.

Ook besparen?

Wil je ook led verlichting in jouw magazijn? Neem dan contact met ons op of bestel direct online!

Deel dit artikel:
Jorien - Ecobright
Geschreven door
Jorien - Ecobright
Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

0 reacties