Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Smarthome > Z-Wave wandschakelaars draadloos

Z-Wave wandschakelaars draadloos

Gevonden artikelen: 4

Z-Wave, Draadloos, Schakelen, Associaties & Scènes activeren, 1 zone

€ 69,95 € 29,- (incl. 21% BTW)

Z-Wave, Draadloos, Schakelen, Associaties & Scènes activeren, 1 zone

€ 69,95 € 29,50 (incl. 21% BTW)

Z-Wave, Draadloos, Schakelen, Associaties & Scènes activeren, 2 zones

€ 69,95 € 32,50 (incl. 21% BTW)
waardering waardering waardering waardering waardering  
(1)

Z-Wave, Draadloos, Schakelen, Associaties & Scènes activeren, 2 zones

€ 69,95 € 32,50 (incl. 21% BTW)

Z-Wave wandschakelaars draadloos

Z-Wave wandschakelaars worden ook wel draadloze schakelaars genoemd. De Z-Wave wandschakelaars zijn ervoor gemaakt om gemakkelijk verbinding te maken met andere smart devices en deze op een eenvoudige manier te kunnen bedienen.

Het grote voordeel is namelijk dat je deze wandzenders gemakkelijk kan plaatsen waar je maar wil. De Z-Wave wandschakelaars werken namelijk op batterijen en zijn met dubbelzijdig tape overal te plaatsen.

Waarom een Z-Wave draadloze schakelaar?

Er zijn veel verschillende soorten Z-Wave smart producten. Zo verkopen wij naast deze Z-Wave wandzenders ook nog Z-Wave druk/draaidimmers en Z-Wave dimmer modules. Deze draadloze schakelaars kun je via de app controller/hub aan deze producten koppelen zodat je deze producten met elkaar kunt laten functioneren.

Zo kun je bijvoorbeeld met deze Z-Wave wandzenders een draadloze wisselschakeling creëren met onze Z-Wave druk/draai dimmer of door een Z-Wave dimmermodule net voor een groep lampen te plaatsen deze complete groep bedienen met deze draadloze schakelaar.

Wat zijn de verschillen tussen de Z-Wave wandzenders?

De Z-Wave wandschakelaars zijn leverbaar in de kleuren wit en zwart en in drie verschillende types leverbaar. Er zijn wandzenders waar je één groep mee kan aansturen, twee groepen of vier groepen.

Deze Z-Wave draadloze schakelaars zijn vaak in de app zichtbaar en daar kun je de koppeling maken met een ander Z-Wave product. De middenplaat van deze Z-Wave wandzender is 55x55mm en is hiermee ook passend te maken in verschillende bekende merken afdekramen. Zoals de meeste series van Berker, Gira, Jung en Merten.

Heb je nog vragen of meer hulp nodig bij het kiezen van de juiste draadloze schakelaar neem dan gerust contact op met onze klantenservice.