Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Smarthome > Z-Wave led dimmers

Z-Wave led dimmers

Gevonden artikelen: 3

Z-Wave slimme stopcontact dimmer, 0-100W led, 230V, fase afsnijding

€ 69,95 € 59,95 (incl. 21% BTW)

Z-Wave, Inbouw, Speed instelling, MIN & MAX, 2- & 3-draads

€ 74,95 € 59,95 (incl. 21% BTW)
waardering waardering waardering waardering waardering  
(1)

Z-Wave, druk/draai, inbouw, voor alle afdekmateriaal, wisselschakeling

€ 89,95 € 69,95 (incl. 21% BTW)
waardering waardering waardering waardering waardering  
(10)

Z-Wave led dimmers

Er zijn verschillende Z-Wave led dimmers. Een Z-Wave led dimmer met een druk/draaiknop en een led dimmer module. Beide kunnen ze led verlichting dimmen, maar ieders op een eigen manier. Allereerst even een aantal unieke punten van beide modellen.

Deze Z-Wave dimmers hebben beide een MIN en een MAX afstelling waardoor je de lampen altijd op de dimmer kunt afstellen en zo het maximale dimresultaat uit de dimbare led lampen kan halen. Verder is er 200W en 250W aan led vermogen op aan te sluiten, waardoor je niet beperkt wordt in het aansluitvermogen. Beide modellen zijn ook voorzien van een verbruiksmeter, waardoor je het verbruik van de aangesloten lampen via de dimmers kunt aflezen.

Met deze slimme dimmers kun je dus een gehele groep niet slimme led lampen slim aansturen. De installatie gaat op dezelfde manier als een normale led dimmer, gewoon middels een 2-draads-aansluiting (fase- en schakeldraad).

Verder is het mogelijk om de dimmers in wisselschakeling te installeren (bedraad) met aan de andere kant een pulsschakelaar. Je kunt er ook voor kiezen om het draadloos te verbinden met een draadloze Z-Wave schakelaar.

De slimme Z-Wave druk/draaidimmer is geschikt voor alle merken afdekmateriaal en de Z-Wave dimmer module is te bedienen middels een pulsschakelaar (bedraad) of middels een draadloze Zigbee schakelaar. Hierbij kun je bij de module ook nog de snelheid van dimmen inregelen middels de SPEED potmeter.

De verschillen met de Z-Wave draaidimmer Pro is dat de Basic-variant alleen een MIN (dus geen MAX) afstelling heeft, zonder afdekmateriaal wordt geleverd, geen inbouwklemmen heeft, wel een iets kleinere inbouwdiepte (26mm) heeft én voordeliger in prijs is.

LET OP: Deze dimmers zijn er enkel voor gemaakt om domme dimbare led lampen slim aan te kunnen sturen. Heb je dus al slimme led verlichting, dan kun je deze NIET dimmen met deze dimmers.

Heb je nog vragen over deze Z-Wave led dimmers? Neem dan gerust contact met ons op.