Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Led dimmer > Led vloerdimmers

Led vloerdimmers

Gevonden artikelen: 2

Vloerdimmer, druk/draaiknop, 0-50W led, 230V, wit, fase afsnijding

€ 34,95 € 19,95 (incl. 21% BTW)
waardering waardering waardering waardering waardering  
(4)

Vloerdimmer, druk/draaiknop, 0-50W led, 230V, zwart, fase afsnijding

€ 34,95 € 19,95 (incl. 21% BTW)
waardering waardering waardering waardering waardering  
(43)

Led vloerdimmers

De led vloerdimmers zijn leverbaar in een witte en zwarte kleur. Het mooiste is om de kleur van het snoer aan te houden. De led vloerdimmers zijn 230V led dimmers en moeten worden geplaatst tussen het stopcontact en de lamp/het armatuur.

Houd er dus rekening mee dat de lampen op 230V gedimd moeten kunnen worden. Heb je 12V led verlichting dan moet je altijd een trafo/driver tussen de dimmer en de lamp/armatuur plaatsen.

Het grote voordeel van deze EcoBright vloerdimmers is dat er een ruim wattage aan led vermogen aangesloten kan worden (0-50W), daarnaast kun je er ook 0-100W halogeen op aansluiten. Verder is het minimale en maximale lichtniveau is in te stellen.  

Je zet als eerst de lamp aan en je kunt daarna met een schroevendraaier in de MIN en MAX potmeter het gewenste lichtniveau instellen. Dit doe je éénmalig, de dimmer zal deze ingestelde standen daarna onthouden. Zo heb je altijd een stabiel lichtbeeld.

Deze led vloerdimmers hebben druk/draaiknop en een soft start systeem. Dat wil zeggen dat het de lampen inschakelt zonder flits. Deze led vloerdimmers zijn geschikt voor 90% van de dimbare led lampen in de markt.

Heb je nog vragen over deze led vloerdimmer? Neem dan gerust contact met ons op.