Keurmerk
Vrachtwagen Gratis verzending boven de €50,-
Doos Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Pijl 30 dagen retourgarantie
zoeken
Led blog > EcoBright schenkt 6.000 mondkapjes aan de zorg

Volg ons:

Facebook Twitter LinkedIn Google+ RSS Feed

EcoBright schenkt 6.000 mondkapjes aan de zorg

geplaatst op door in EcoBright

In verband met de uitbraak van het coronavirus COVID-19 doneert EcoBright 6.000 mondkapjes aan 3 overkoepelende zorginstanties: Markenheem, Sensire en Azora.

“Do you need medical supplies?” was de vraag van ons contactpersoon in China, begin maart 2020. Waar toen nog veel mensen de ernst van de situatie niet inzagen, bedachten Nick en Jorien (eigenaren EcoBright) zich geen moment. Ja, laten we mondkapjes over laten komen vanuit onze vaste, vertrouwde leverancier in China. Ons contactpersoon wist als geen ander hoe ernstig de situatie kon worden.

In eerste instantie wilden we enkele honderden stuks laten komen. Gewoon uit voorzorg. Maar toen bleek dat de nood in de zorg steeds hoger werd en er een groot te kort aan mondkapjes ontstond, hebben we besloten er 6.000 te laten produceren, importeren en aan de zorg te doneren.

Deze zijn vorige week bij ons binnen gekomen en hebben we direct geschonken aan 3 lokale overkoepelende zorgorganisaties; Markenheen, Sensire en Azora. Zij zullen de mondkapjes onderverdelen onder hun zorgcentra en thuiszorg.

Alle 3 de zorgpartijen lieten weten hier ontzettend blij mee te zijn. Azora: “Het is momenteel echt een schrijnende situatie en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie gift”.

Tevens mochten we na afloop een prachtig bericht ontvangen:
Mijn moeder woont op Den Ooiman en wordt daar liefdevol verzorgt door helden, maar ook jullie zijn helden: 6000 mondkapjes uit China halen en deze te schenken, woorden schieten te kort. Ik word erg blij van zulke berichten! Heel, heel erg bedankt. Lieve groet.

Daar doen we het voor!

Voor nu; Stay safe en LED een beetje op elkaar 😊
Terug

Reageren op dit bericht

(Wordt niet getoond op website)
Spam beveiliging. Bent u een mens?

*= verplichte velden.